Ќебето на Ацо Шопов на Игор Ивановски – Изи

Сидо во улогата на Докторот во краткометражниот филм од 1996 година Ќебето на Ацо Шопов на Игор Иванов – Изи, снимен во соработка со Драган Абјаниќ, Бранд Феро и македонската хип-хоп формација Чиста Околина.

Back to Top