Сидо: филм за човек кој живее за филм, испитен филм на Тамара Котевска

Испитен филм по предметот „Филмска и ТВ режија“ на Тамара Котевска, подоцна режисерка на наградуваниот Медена земја, работен под менторство на Антонио Митриќески. За искуството на Тамара при снимањето на краткиот документарец, можете да прочитате повеќе овде.

Back to Top