Златко Ѓелески и Тамара Котевска за Сидо

Краток извадок од интервјуто на писателот и филмски критичар Златко Ѓелески со македонската режисерка Тамара Котеска, оддржано на 4 март 2020 година, во рамки на 430-тата епизода од емисијата Danse Macabre на радио „Канал 103“.

Back to Top