Сидо во Опатија на Славче Анѓелков

Сидо во една од двете главни улоги (покрај Соња Каранџуловска) во краткиот филм Опатија, режиран од Славче Анѓелков и снимен на почетокот од 2019 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top