Сцена од Превртено на Игор Иванов – Изи

Сидо во улогата на Говорникот (од владејачката Партија на националниот дух) во играниот филм Превртено на режисерот Игор Иванов – Изи од 2007 година, со Сања Трајковиќ, Милан Тоциновски, Славиша Кајевски и Јордан Симонов во главните улоги. Во сцената се јавува уште и Лабина Митевска (Жената во бело).

Back to Top