Размисли за самоуправувањето како израз на љубов ii.69-71 (јун 2019)

2 коментари

 1. Жарко Конески

  Почитувани,
  ви честитам на поготовката и комплетната реализација на оваa вредна оставина која ја споделувате на одличен начин.
  Би сакал да стапам во контакт со некој од тимот кој го реализирал овој дигитален проект, за да да добијам искуства за слични проекти. Би ми значело доколку може да поразговарам и да добијам некаков осет за елементите, големината и потребните ресурси за реализација на оваа задача.
  Со почит,
  Жарко

 2. sido.mk

  Голема благодарност, Жарко, и за комплиментите и за интересот! Во врска со второто, ќе добиете порака од нас директно на вашата е-адреса во најкус можен рок. Па, таму ќе ја продолжиме дискусијата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top