„Октомвриската револуција во филмските дела на Сергеј М. Ејзенштајн“ (2018)

Стефан Сидовски, „Октомвриската револуција во филмските дела на Сергеј М. Ејзенштајн“, Револуција бр. 1 (2017-2018), стр. 75-80:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top