Прашања без одговори: тегобности на младиот човек во определувањето на една философија на живот (2005)

Тотален човек е слободен поединец во слободна заедница.

– Анри Лефевр

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top