Естетиката и дијалектиката во монтажата на филмот (2001)

Докторската дисертација на Стефан Сидовски, работена под менторство на проф. д-р Кирил Темков и одбранета на 31 октомври 2001 година пред комисија во состав на менторот, Георги Старделов, Столе Попов, Виолета Панзова и Мирко Ѓошевски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top