Рецензија на Синот на Шаул на Ласло Немеш (2016)

Рецензија на Сидо на унгарскиот филм Синот на Шаул, првпат објавена на 4 мај 2016 година на веќе ненадградуваниот веб-портал reborn.mk, во рамки на рубриката „Час по филм со Сидо“.

Back to Top