За Рашомон, за Куросава, за вистината, за реалноста, за луѓето – муабети со Сидо

Tекстуално-визуелна репортажа на Александар Војнески по повод предавањето на Стефан Сидовски за Рашомон на Куросава, организирано во рамки на патувачкиот дел од Филозофскиот Филмски Фестивал на 21-ви мај 2015-та година во Прилеп.

Back to Top