Златко Ѓелески и Тамара Котевска за Сидо

Краток извадок од интервјуто на писателот и филмски критичар Златко Ѓелески со македонската режисерка Тамара Котеска, оддржано на 4 март 2020 година, во рамки на 430-тата епизода од емисијата Danse Macabre на радио „Канал 103“.

„За философијата, образованието и сексот“: интервју на Мери Цветковска со Сидо

Соодветно насловено „За философијата, образованието и сексот“, следново интервју на Мери Цветковска со Стефан Сидовски е правено во април 2018 година, кога е и првпат објавено на веб-страницата reborn.mk. Го преобјавуваме овде во целост.

Back to Top