Влатко Галевски, „Сидо – филмскиот Маркез“

In memoriam за Сидо на филмскиот критичар и долгогодишен пријател Влатко Галевски (текстот е првпат објавен на civilmedia.mk на 8 септември 2019 година).

Back to Top